Tacos de arrachera, Tacos de arrachera (Skirt steak tacos). The "arrachera" or skirt steak (bavette in french) is a fibrous beef cut that comes from the animal's abdominal muscles, and it needs a special method in order to make it as delicious as it can be (and its taste can be very good, believe me!). In Northern Mexico, beef is king and one of the most popular cuts is arrachera. It's a beefy tasting cut best cooked quickly over high heat. Perfect for when you need great tacos and fast. When you make these tacos the secret is salt and salsa. You want to salt the meat well and choose a bold salsa. The arrachera was excellent for our tacos! esta es la receta que estas buscando? Mire la lista del menú para elegir la receta y la bebida que desea probar. si buscas Tacos de arrachera estás en el lugar correcto.
When you make these tacos the secret is salt and salsa. You want to salt the meat well and choose a bold salsa. The arrachera was excellent for our tacos! You can easy and quick concoct Tacos de arrachera using 8 ingredients and 3 steps. then how you to cook it. Hora de hacer estas recetas :- Preparar: menos que 8 Minuto
Cook Time: 10 Minuto
Ingredientes que deben prepararse para el Tacos de arrachera :
- It's Tiras of arrachera cuando menos una por persona -
- Necesitas of Cebolla -
- Necesitas of Cilantro -
- It's of Aceite -
- Necesitas of Sal -
- Necesitas of Pimienta -
- Make ready of Tortillas -
- Make ready of Guacamole o salsa -
Per the author's notes I did add minced garlic and cilantro to the marinade. Arrachera is skirt steak that is pounded with the pointy side of a mallet until very thin. Let the butcher do this for you in a special tenderizing machine. The arrachera is marinated in beer, lime juice and Mexican spices, and then flash cooked on a very hot grill.
Tacos de arrachera paso a paso :
- Lo que hacemos es cortar la arrachera en cuadritos pequeñitos y le ponemos ablandador de carne. Cortamos cebolla groseramente, no la picamos demasiado, y picamos cilantro..
- Ya cuando estemos en la mesa ponemos aceite en el sartén y salteamos la cebolla y agregamos la arrachera, le ponemos sal y pimienta y cuando prácticamente esté cocida la carne agregamos el cilantro..
- Servimos la carne en platos individuales y la acompañamos por una salsa pico de gallo o por guacamole, unas tortillas y ponemos frijoles en la mesa..
- Sirve Para 6 personas
Kcal: 130
Fat: 15g
Carbs: 12g
Protein: 37g
Sugar: 29g
Serve in warm corn tortillas with a side of Pico de Gallo and lime wedges. Deliciosa receta de tacos de arrachera. Espero ganar con ella la hice en Navidad para unos primos y les facino espero que a ustedes también. También gane unos cubiertos aquà en Monterrey de un concurso de comida que hubo en una brigada pequeña que hi Cinco de Mayo Recipes. Arrachera (Skirt Steak Taco Filling) Arrachera (Skirt Steak Taco Filling).
0 Comments