Simple Way to Make Favorite Castagnole al rum

Castagnole al rum. Friggere le castagnole al rum in abbondante olio e a fuoco basso, facendole dorare su tutta la superficie. Durante la cottura, le castagnole si gonfieranno e cominceranno a galleggiare. Castagnole al rum, una ricetta facile facile e golosissima, perfetta per festeggiare carnevale con un dolce davvero irresistibile.

Castagnole al rum Le Castagnole al rum sono dei dolci fritti, tipici del periodo di Carnevale facilissimi e veloci da preparare! Sono come le ciliegie: una tira l'altra infatti finiscono davvero subito! Castagnole al rum, la ricetta semplice e buonissima, per preparare queste piccole bontà!

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, castagnole al rum. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Friggere le castagnole al rum in abbondante olio e a fuoco basso, facendole dorare su tutta la superficie. Durante la cottura, le castagnole si gonfieranno e cominceranno a galleggiare. Castagnole al rum, una ricetta facile facile e golosissima, perfetta per festeggiare carnevale con un dolce davvero irresistibile.

Castagnole al rum is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It is enjoyed by millions daily. It's simple, it is quick, it tastes yummy. Castagnole al rum is something that I have loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook castagnole al rum using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Castagnole al rum:

  1. {Get 200 g of plain flour.
  2. {Take 2 of eggs.
  3. {Prepare 5 g of Dessert yeast with vanilla OR.
  4. {Get 5 g of dried yeast and half tsp of vanilla extract.
  5. {Take 50 g of melted butter.
  6. {Get 30 g of sugar for coating the doughnuts.
  7. {Prepare of Dessert spoonful of rum.
  8. {Take of Oil for frying.

Le castagnole, in questa versione, hanno il rum nell' impasto, quel poco che basta per ottenere delle. Le tradizionali castagnole al rum, un dolce tipico del Carnevale. Perché non salutare i nostri amici con un bel vassoio di castagnole al rum calde, appena preparare? Vediamo allora la ricetta di queste.

Steps to make Castagnole al rum:

  1. Prepare your ingredients. Melt butter in microwave for about 30 secs. Put flour, butter, eggs, dessert yeast (and vanilla) and the rum in a bowl. Mix well with a fork, then knead into a dough. Cover and leave to rest for 30 mins.
  2. Heat oil in a large pan or wok. It must be hot but not too hot. Meanwhile, shape dough into small balls about the size of a cherry. Deep fry in batches, for about 2 mins until golden brown. Drain on kitchen paper.
  3. Roll each one in the sugar. Enjoy straight away or even cold.

Na pignatta intera de castagnole a zucchero e miele, pe lo sor Carnevale, me dovete crede, co le mi' mani preparate abe, e siccome so' io, in rum abbondatum abe e così sia. Ci credereste che queste castagnole al rum sono i primi dolci fritti che provo a fare in vita mia??? Le Castagnole al Rum sono un golosa variante del famoso dolce tipico di Carnevale che si prepara in modo facile e veloce. Sono come le ciliegie: una tira l'altra. Sono le castagnole di Carnevale, che in questa ricetta prevedono l'uso del rum, della ricotta e della scorza di.

So that is going to wrap it up for this special food castagnole al rum recipe. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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