Recipe: Perfect Chicharrón de Rib-eye

Chicharrón de Rib-eye, The title of this dish, Chicharron De Ribeye, can be a little confusing. All you need to know, is that it involves shallow fried beef cooked in animal fats. And THAT means, it's one of the greatest things a carnivore could ever hope to eat. Traditionally, chicharrones are Mexican style fried pork skins. And the good news is: Chicharrón de Rib Eye! Chicharrón means slightly different things in different countries, but to put it simply: it is deep fried pork rinds or belly. In that sense it has nothing to do with today's recipe. This dish is a Chicharrón only because the bite-size pieces of heavenly fat-rendered, juicy Prime Rib Eye are. esta es la receta que estas buscando? Mire la lista del menú para elegir la receta y la bebida que desea probar. si buscas Chicharrón de Rib-eye estás en el lugar correcto.

Chicharrón de Rib-eye Chicharrón means slightly different things in different countries, but to put it simply: it is deep fried pork rinds or belly. In that sense it has nothing to do with today's recipe. This dish is a Chicharrón only because the bite-size pieces of heavenly fat-rendered, juicy Prime Rib Eye are. You can easy and quick cook Chicharrón de Rib-eye using 11 ingredients and 5 steps. after that how you to cook this.

Hora de hacer estas recetas :
    Preparar: menos que 8 Minuto
    Cook Time: 10 Minuto

Ingredientes que deben prepararse para el Chicharrón de Rib-eye :

  1. It's of Para el chicharrón -
  2. Necesitas 800 gramos of Rib-eye -
  3. It's al gusto of sal -
  4. Preparar c/n of aceite -
  5. It's of Para el guacamole -
  6. It's 2 of aguacates -
  7. It's 1/4 of cebolla picada pequeña -
  8. Make ready 1/2 of jitomate picado pequeño -
  9. It's 1/2 of limón, su jugo -
  10. Preparar al gusto of sal -
  11. It's c/n of tortillas de maíz -

I haven't been able to get it out of my head since then! The dish came out in a large molcajete loaded with plenty of chicharron (fried ribeye) on top. It was served with a simple green habanero salsa and fresh made corn tortillas. Déjanos tus comentarios y dudas en nuestro blog: http://www.hebmexico.

Chicharrón de Rib-eye instrucciones :

  1. Cortar el jitomate y la cebolla pequeñitos. Aplastar con un tenedor el aguacate y mezclarlo con el jitomate y la cebolla. Agregar jugo de limón y la sal a gusto. Reservar..
  2. Condimentar la carne con sal. Quitar la grasa. Cortar en cubos más bien medianos, ni muy grandes ni muy pequeños..
  3. Yo lo hice en el asador en un sartén de hierro fundido, pero también lo pueden hacer en el fogón. Colocamos la grasa en el sartén y derretimos, o si tiene muy poca grasa un poco de aceite sólo hasta cubrir el fondo y calentamos bien..
  4. Luego colocamos la carne hasta que se dore bien por fuera. La idea es alcanzar el punto en el que quede crocante por fuera y tierno por dentro. Por eso debe estar bien caliente el sartén para que se cocine rápido y no resecar la carne..
  5. Presentar en un molcajete con el guacamole. Y listo para disfrutar con nuestras tortillas calientitas..
Nutrición por ración :
    Sirve Para 6 personas
    Kcal: 57
    Fat: 21g
    Carbs: 21g
    Protein: 52g
    Sugar: 64g

Ver más ideas sobre Carne, Ojo de bife, Chicharron en salsa. I've seen a few of these Spanish language videos of chicharrón de ribeye taco recipes. (It seems to be a trend from a couple of years ago.) The recipes in the videos mainly consist of cutting a ribeye into cubes, deep frying the cubes, and then serving the cubes on top of a bed of fresh simple guacamole and some type of salsa. Cache Creek Ribeye, Rustic Guacamole, Chicharron & Habanero Refried Beans, Corn Tortilla. Seared Pacific Tuna, Fire Roasted Peaches, Avocado, Cucumber Pickled Radish, Serrano Pepper & Soy Vinaigrette. Classic, Tropical & chicharron de Rib Eye.

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